Motorola PPT 8800

Motorola PPT 8800 ürünü, yepyeni bir görünüm ile karşınıza çıkmakta olan bir üründür. Ürün yalnızca barkod okutmak amacı ile kendini sınırlamamakta, çok daha geniş yelpazede kullanılabilirlik sağlamaktadır. Motorola PPT 8800 kullanıyorsanız, her a internet elinizin altındadır, iş yerinizde kurulmuş olan ağ sayesinde tüm cihazlara ulaşabilirsiniz. Ayrıca personelleri sisteme entegre etme ve düzenli olarak güncellenmesini sağlamak da bu küçük alet sayesinde çok kolay olacaktır. Motorola firmasının üretmiş olduğu el terminali yalnızca 300 gram ağırlığa sahip ve bir cep telefonundan bile daha küçük boyuta sahiptir; fakat bu küçük cihaz sayesinde her an maillerinizi kontrol edebilir, ihtiyacınız olan dosyaları indirebilir ve Office dosyaları ile açabilirsiniz. Ürün internetten dosya aktarımı yerine Bluetooth, WLAN, IrDA ve RS232 gibi alternatif kablosuz bağlantı yöntemlerini de desteklemektedir. Bu kablosuz bağlantı yöntemleri sayesinde, cihazınızda oluşturmuş olduğunuz bir raporu ya da barkod incelemesinin çıktısını almak için doğrudan kablosuz bağlantı yöntemleri ile bağlantınızı kurabilirsiniz

Kullanıcıları için daha hızlı ve daha verimli bir süreç amacı ile üretilmiş olan bu ürün, Intel XScale 400 MHz processor işlemci ile çalışmaktadır. Son sürüm işlemcilerden birisine sahip olması nedeni ile de, eklenti indirme konusunda büyük esneklikler sağlamaktadır.

Dokunmatik ekranı ile barkod hazırlarken daha rahat hareket etmenizi sağlayan bu cihazın geniş ve kullanışlı klavyesi sayesinde de barkod açıklamaları üzerinde hızlı bir şekilde değişiklik yapmanız mümkün olacaktır. Motorola PPT 8800 kolay taşıma ve geniş işlem yelpazesi ile tercihleriniz arasında mutlaka bulunmalıdır.

Leave a Reply