Epson C3500 Cihazı İle Kaliteli Etiket Baskısı

Epson C3500 Cihazı İle Kaliteli Etiket Baskısı

Epson C3500 masaüstü renkli etiket basımı yapan bir yazıcıdır. Bu cihaz sayesinde ihtiyaç duyulan renkli etiketlerin basımı gerçekleştirilebilmektedir.

 Cihaz Özellikleri

Epson C3500 saniyede 103mm hıza sahiptir ve siyah beyaz etiket baskısının yanında renkli etiket Epson C3500 Cihazı İle Kaliteli Etiket Baskısı baskısı da gerçekleştirebilmektedir. Bu cihazdan alınan etiketler oldukça kaliteli olmaktadır. Ayrıca mürekebbi iyi tutuculuk göstermektedir, suya dayanıklıdır, kolay şekilde solmamaktadır, kalıcıdır ve kimyasal koşullar gibi zor koşullara dayanabilmektedir.

Ürünün kontrol amaçlı bir LCD ekranı bulunmaktadır. Bu ekrandan kalan mürekkep miktarı ve yazıcıyla ilgili bilgilendirme alınabilmektedir. Ayrıca cihaza 2.0 USB ve Ethernet arabirimi ile dış ortamdan dosya aktarılabilmektedir. Böylece, tasarımı yapılmış etiketlerin dosyaları uygun biçimde cihaza aktarılarak basımları gerçekleştirilebilmektedir.

Escon C3500 toplam dört mürekkep rengine sahiptir. Bunlar magenta, sarı, cyan ve siyahtır. Her biri 32.5 mL miktarında olmakla birlikte tükendiklerinde değişimleri tek tek yapılabilmektedir. Yani eğer cyan rengindeki mürekkep bittiyse sadece o kartuş değiştirilmektedir.

Cihazın ağırlığı 12 kilogramdır. Baskı için rulo ya da katlanmış kağıt kullanılmaktadır ve baskı çözünürlüğü ayarlanabilir olmakla birlikte en çok 720×360 çözünülürlük sunmaktadır. Oldukça kaliteli renkli etiket baskısı için her özelliği uygun olan bu cihazın renk başına 320 nozül konfigürasyonu vardır.

 Escon c3500 nerede kullanılmaktadır?

Epson C3500 Cihazı İle Kaliteli Etiket BaskısıBu cihaz sıra numarası etiketi, barkod numarası etiketi, kurumsal kimlik etiketleri, logolu etiketler, ambalaj etiketleri, ürün belirleyici etiketler ve kimyasal ortam etiketleri basabilmektedir. Kaliteli yapısı sayesinde hoş etiketler basabildiği gibi dayanıklılığı sayesinde birçok ortamda kullanılabilmektedir.

Bu ortam eczane, laboratuvar, mutfak, hastane, şirket ve daha birçok yer olabilir. 2-3 sene sonra barkod yazıcıların yerini kısmen alacak olan bu renkli etiket yazıcılar butik üretim yapan yerler için ideal bir çözümdür.

 ESCON C3500 BASKI MALİYETİ

Renkli etiket yazıcılarda baskı alabilmek için özel inkjet kağıdına ihtiyaç duyulmaktadır. Inkjet kağıtlar henüz Türkiye’ de yoktur. Fakat 3-4 firma bu ürünleri talebi olan müşteriler için temin edebilmektedir. Bu etiket yazıcıların kağıt bazlı ve plastik bazlı olmak üzere iki çeşit baskı malzemesi vardır. Kağıt bazlı olanlar mat etiket baskısı, plastik bazlı olanlar parlak etiket baskısı vermektedir. Baskı maliyetleri biraz yüksektir. Fiyat hakkında bilgi ve pdf dosyası için www.panetiket.com sitesi ziyaret edilebilir.

Leave a Reply