Psion 8515

Psion 8515 araç terminali, büyük depolar, hava alanları, imalat ve stok yapan iş yerlerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Küçük boyutu ancak büyük ekranı ile araç içerisinde yolu görmenize engel olmayacak; ancak aynı zamanda ekranında 2 uygulamayı aynı anda açabilecektir. Hafif ve ergonomik dizaynı ile teknolojinin son basamağında bulunmakta olan bu cihaz ile etkili ve hızlı iletişim kurabileceksiniz.

Psion 8515, 1,3 Kg ağırlığa ve 6,4 inch ekrana sahiptir. Yüksek görüntü kalitesindeki ekranı ile uzun süre ekran kullanımında kullanıcılarının rahatlığı düşünülmüştür. Ayrıca dokunmatik ekranlı olan bu cihaz ile veri girişleri çok daha kolay olacaktır. 58 numeric tuştan oluşan tuş takımı da yerleşimi ile hem şık hem kullanışlıdır.

Microsoft Windows Embedded CE 5.0 işletim sistemine sahip olan bu araç bilgisayarı, Marvell XScale PXA270 Microprocessor işlemci ile çalışmasını sürdürmektedir. 128 MB büyüklüğünde dâhili hafızaya sahiptir; ayrıca SD hafıza kartlarını desteleme özelliği ile hafızasını 256 MB’a kadar çıkarmak da mümkündür. Bu hafıza yeterli gelmeyen kullanıcılar için ise 2 adet USB girişi bulunmaktadır. Bu USB girişleri sayesinde USB belleklerinizde bulunan dosyaları el bilgisayarınıza atabilir ya da el bilgisayarınızdaki dosyaları USB belleğinizde depolayabilirsiniz. USB bağlantısına alternatif olarak ise USB, RS232, Bluetooth ve WLAN bağlantıları bulunmaktadır.

Araç kullanımına uygun olarak üretilmiş olan Psion 8515 cihazının ekran parlaklığını bulunduğunuz ortama göre ayarlamanız mümkündür. Güneşli ortamlarda kullanırken ekran parlaklığını arttırır, karanlık ortamlarda ise azaltır iseniz maksimum ekran kalitesi ve minimum şarj kullanımını dengelemiş olursunuz.

Leave a Reply