Etiket Baskısında Mükemmel Kalite Epson C3500

Etiket Baskısında Mükemmel Kalite Epson C3500

Mükemmel bir ink jet teknolojisine sahip olan Epson C3500 renkli etiket yazıcı, etiket başına düşük maliyet, düşük baskı maliyetleri için mükemmel bir çözüm olarak tasarlanarak geliştirilmiş bir cihaz olma özelliğine sahip bulunmaktadır. 4 adet Macentan, Siyah, Sarı ve Cyan kartuş barındırmaktadır. Sahip olduğu bu kartuşlardan sadece bitmiş mürekkep rengindeki kartuşu değiştirmeniz yeterlidir. Bitmemiş durumdaki diğer kartuşları değiştirmeniz gerekmeyişi hem mürekkep israfını engelleyici rol üstlenir hem de kartuş maliyetlerini düşürücü önemli bir etki oluşturur.

Cihaz Hakkında Mutlaka Bilinmesi Gereken Önemli Detaylar

Etiket Baskısında Mükemmel Kalite Epson C3500

Epson C3500 renkli etiket yazıcı vasıtası ile baskı işlemi gerçekleştirebilmeniz için çok özel olarak üretilmekte olan ancak Türkiye’de bulunmayan ink jet etiket kullanmanız gerekmektedir. İnk jet etiketleri yurt dışından temin etmekte olan 3-4 civarında firma bulunmaktadır. Bu firmalar vasıtası ile kullanmakta olduğunuz C3500 renkli etiket yazıcılardan baskı alma işlemini gerçekleştirmeniz ihtiyacınız olan int jet etiketleri temin etmeniz mümkündür.

İnk jet etiketlerin iki çeşidi bulunmaktadır. Bu etiketler plastik bazlı ve kağıt bazlı olarak yurt dışında üretilmektedir. Özel üretim ink jet etiketlerin ithal edilmesi baskı maliyetlerinde yükseltici etki yaratmaktadır. Baskı maliyetleri konusunda bilgi edinmek ve pdf dosyasına panetiket.com web sitesi üzerinden erişmek mümkündür. Renkli etiket yazıcı olan C3500 model cihazı video görüntülerinden yararlanarak daha detaylı incelemeniz de mümkün olmaktadır.

Kolay Kullanım İmkânı Sunan Renkli Etiket Yazıcı

Mat ve de parlak kaplamalı kağıt üzerine, film etiketleri de dahil olmak üzere çok çeşitlilik gösteren kağıt üzerine profesyonel baskı alma işlemi gerçekleştirilmesi için son derece mükemmel bir özellik sunmaktadır. C3500 renkli yazıcı özellikle butik üretim yapmakta olan işletmeler için harika bir çözüm olarak görülmektedir.

Etiket Baskısında Mükemmel Kalite Epson C3500

Cihazın sahip olduğu LCD ekranı ile cihazın durumunu gözlemleyebilir ve kartuşlardaki mürekkep seviyelerini takip edebilirsiniz. Önden çalıştırılabilir bir özelliğe sahip olan cihaz masaüstü renkli yazıcı formundadır. Kolay kurulumlu bir yazılıma sahiptir. Bu özelliği sayesinde kullanımı tecrübe gerektirmez. Özel eğitim gereksinimi olmadan kolaylıkla çalıştırılabilir bir özellik barındırmaktadır.

Geleceğin Etiket Yazıcısı

Etiket baskısında 300 dpi çözünürlük kalitesi ve 1 saniye içerisinde maksimum 103 mm hıza ulaşabilen mükemmel performansı ile günümüzde kullanılan barkod yazıcıların yerini 2 ya da 3 sene içerisinde kısmen alması beklenen bir cihazdır.

Dayanıklı Etiketler 

DURABrite Ultra pigment mürekkep kartuşları kullanarak baskı yapan C3500 etiket yazıcıdan çıkan baskı dağılmaz, solmaya ve de suya karşı dayanıklıdır. Bu mükemmel cihazın sahip olduğu harika baskı teknolojisi sayesinde baskı alınan etiketler hızlı kuruyan detaylı bir yapıya sahip olurlar. Renkli etiket yazıcısının baskı için kullandığı pigment mürekkep teknolojisinin kalıcı ve de oldukça dayanıklı bir yapısı söz konusudur. Bu nedenle çeşitli ortamlarda elde edilmiş olan etiket baskıları mükemmel bir özelliğe sahip durumda kalacaklardır.

Leave a Reply